Onze producten:

Artikels voor magazines
Nieuws en computers zitten ons in het bloed, en die combinatie maakt ons uitermate geschikt om artikels te schrijven over het internet voor kranten, magazines, on line publicaties. Zowel artikels van technische aard voor bedrijven, als how-to handleidingen voor de gewone gebruiker, maar ook dossiers rond bepaalde thema's: het ligt binnen onze mogelijkheden. Ter referentie kan u enkele van de reeds gepubliceerde artikels bekijken.

Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse update:
Heeft u een website die u regelmatig van verse informatie wil voorzien, maar ontbreekt het u aan tijd om de informatie zelf bijeen te sprokkelen? Wij doen het voor u. Wij zoeken op het wereldwijde internet naar informatie over uw branche en zetten deze desgewenst dagelijks, wekelijks, maandelijks on line.

Nieuwsbrieven
Wil u uw klanten regelmatig van nieuwe informatie voorzien via een nieuwsbrief, maar wil u dat uw nieuwsbrief voldoende objectieve informatie bevat zodat uw klant hem niet als ongewenste spam beschouwt? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij bekommeren ons om de inhoud, de grafische vormgeving, de verzending. Dat wij de technische know-how hebben voor het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, daarvan getuigt het e-zine NeTTies

Geïnteresseerd? Mail ons om samen te bekijken wat wij voor u kunnen doen.